nieuws

Henri van de Bilt genomineerd voor Succes Awards 2012

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Henri van de Bilt vleeswaren is, als enige in de vleeswarenbranche, genomineerd voor de Succes Award 2012. De Succes Award is een nieuwe ondernemersprijs die hoort bij RTL7-programma Succesfactor.

Henri van de Bilt genomineerd voor Succes Awards 2012

DOETINCHEM – Henri van de Bilt vleeswaren is, als enige in de vleeswarenbranche, genomineerd voor de Succes Award 2012. De Succes Award is een nieuwe ondernemersprijs die hoort bij RTL7-programma Succesfactor.

Henri van de Bilt is sinds 1959 producent van enkelvoudige vleeswaren. Veel van de producten ondergaan een procedure van handmatig zouten, roken op beukenhout en rijpen in speciale klimaatkamers. Volgens het bedrijf zelf is hun succes gebaseerd op een hechte samenwerking in een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor persoonlijke ideeën en respect voor mensen, natuur en milieu.

De wedstrijd

De nominatie wordt zondag 1 april om 12.50 uur toegelicht in het RTL7-programma Succesfactor. In de uitzending geeft directeur Frans Egberts uitleg. Tweehonderd bedrijven uit Nederland strijden om de titel ‘succesvolste bedrijf van 2012’. De winnaar van de award ontvangt 20.000 euro en is een jaar lang bezitter van de award. Andere genomineerden zijn Fokker, Ici Paris XL, The Phone House, Lego, Velux en Bakker Bart.

Reageer op dit artikel