nieuws

Henny Swinkels: rundvlees weer toelaten

Slagersnieuws

KAAPSTAD – Europa heeft derde landen tijdens het World Meat Congress opgeroepen weer rundvlees uit de EU toe te laten. Dat schrijft Henny Swinkels in de vierde aflevering van zijn weblog, die hij exclusief voor Meatandmeal.nl bijhoudt.

KAAPSTAD – Europa heeft derde landen tijdens het World Meat Congress opgeroepen weer rundvlees uit de EU toe te laten. Dat schrijft Henny Swinkels in de vierde aflevering van zijn weblog, die hij exclusief voor Meatandmeal.nl bijhoudt.

Eurocommissaris Mariann Fischer Boel brak tijdens haar speech een lans voor de Europese vleessector. De hoge standaard van voedselveiligheid werd voor het voetlicht gebracht.
Dat sommige landen rundvlees nog steeds weren uit angst voor besmetting met BSE, noemde zij een ‘rookgordijn uit eigen protectionisme’.
 

Naar het weblog van Swinkels.
 

Reageer op dit artikel