nieuws

Heleen van Benthem weg bij Stegeman

Slagersnieuws

DEVENTER – Directeur Heleen van Benthem verlaat Stegeman.

Heleen van Benthem weg bij Stegeman

DEVENTER – Directeur Heleen van Benthem verlaat Stegeman.

Van Benthem, sinds 2006 algemeen directeur van het Deventer vleeswarenbedrijf, wordt directeur van koffiebranderij en theehandel Drie Mollen in Den Bosch. Dat meldt Meat & Meal. Voor haar komst naar Stegeman was Van Benthem verkoopdirecteur Zoetwaren bij Masterfoods (Mars).

Reorganisaties
In haar periode bij Stegeman kwam Heleen van Benthem voor diverse reorganisaties te staan. Zo verloren tientallen mensen hun baan bij een reorganisatie van de locaties Wijhe en Deventer en sloot de productielocatie in St. Michielsgestel.
 

Campofrío
Vorig jaar december ging Stegeman op in Europa’s grootste vleeswarenproducent Campofrío Food Group.  Campofrio Food Group is ontstaan uit een fusie tussen het Spaanse Campofrío en Smithfield. Smithfield is voor 37 procent eigenaar van de grootste vleesverwerker van Spanje. Eerder had het al 24 procent van de aandelen in handen. Het fusiebedrijf heeft een omzet van drie miljard dollar.

Van Benthem verlaat Stegeman per 1 maart. Wie haar opvolger wordt, is nog niet bekend.
 

Reageer op dit artikel