nieuws

HBD introduceert ‘MVO-tips op maat

Slagersnieuws

DEN HAAG – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) speelt een steeds belangrijkere rol in de detailhandel. Reden voor het HBD om MVO-tips op maat’ te introduceren.

DEN HAAG – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) speelt een steeds belangrijkere rol in de detailhandel. Reden voor het HBD om MVO-tips op maat’  te introduceren.

‘MVO-tips op maat’ is vooral een praktisch hulpmiddel. Geen tijdrovende theoretische verhalen, maar uitsluitend informatie die echt relevant is voor de bewuste ondernemer. De ondernemer hoeft slechts zeven eenvoudige vragen te beantwoorden, aldus het HBD.

Per MVO-deelgebied – milieu, mens, maatschappij – krijgt de ondernemer steeds een korte toelichting. Vervolgens wordt hem gevraagd aan te geven op welk niveau hij daar nu mee bezig is en op welk niveau hij zich hiermee bezig wenst te houden.
Meer informatie: www.hbd.nl/mvotipsopmaat
 

Reageer op dit artikel