nieuws

Hamburger Keurslager als beste getest

Slagersnieuws

LEUSDEN – In een test van de Consumentenbond is de hamburger van de Keurslagers als beste uit de test gekomen. Dat staat in de vandaag verschenen Consumentengids.

Hamburger Keurslager als beste getest

LEUSDEN – In een test van de Consumentenbond is de hamburger van de Keurslagers als beste uit de test gekomen. Dat staat in de vandaag verschenen Consumentengids.

Een Keurslagerhamburger bestaat uit 100% rundvlees, dit in tegenstelling tot hamburgers van supermarkten die ook varkensvlees of kip bevatten. Keurslagers maken hun hamburgers zelf van voornamelijk mager en puur rundvlees. Een hamburger van de Keurslager is daarom een eerlijke, smaakvolle hamburger en tevens een gezonde keuze, aldus de Consumentenbond.

Koelvers

In vergelijking met de industriële koelverse hamburgers (van supermarktketens) zijn de testresultaten van de ambachtelijke Keurslagerhamburger beduidend beter. Deze scoort met name erg goed op de criteria calorieën, vetgehalte en verzadigd vet, en dat is beter voor de gezondheid. De Consumentenbond testte in totaal 22 hamburgers, waarvan 7 koelverse, 8 diepvries- en 7 houdbare hamburgers.

Om deze score te vieren geldt volgende week (week 17 – 26 april t/m 1 mei) voor de Keurslagerhamburger dat elke vierde gratis is. De resultaten van de hamburgertest van de Consumentenbond zijn te lezen in de Consumentengids van mei 2010 en op Consumentenbond.nl.

Lees ook:
Dit is ‘m dan.. de Hilton Classic (18 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Keurslagers 

 

Reageer op dit artikel