nieuws

Halal Vleescentrum voor grote hoeveelheden

Slagersnieuws

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is aan de Ooievaarweg sinds kort Halal Vleescentrum geopend. Aan het roer van de kiloknalslagerij staat de familie Kaddour.

Halal Vleescentrum voor grote hoeveelheden

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is aan de Ooievaarweg sinds kort Halal Vleescentrum geopend. Aan het roer van de kiloknalslagerij staat de familie Kaddour.

Rachid, Amed en hun vader Kaddour zwaaien de scepter over het hagelnieuwe vleescentrum, waar vooral grote hoeveelheden over de toonbank gaan. De prijzen zijn superlaag bij een minimale afname die tussen de 2 en de 10 kilo ligt. ‘Voor zover wij weten zijn wij de enige op dit moment die dit concept gaan uitdragen in Amsterdam-Noord’, zegt Rachid Kaddour in De Echo. ‘Voor een onsje gehakt kun je helaas dus niet terecht bij Halal Vleescentrum. Hiervoor is men uiteraard altijd welkom bij de naastgelegen Slagerij Kaddour.’
 

Al 25 jaar is de familie Kaddour ondernemer in Amsterdam – Noord en levert onder meer aan restaurants en cateraars. ‘We hebben al jarenlang onze slagerij. Al langer kregen we vraag naar grotere hoeveelheden. Daar hadden we eenvoudigweg de ruimte niet voor. Toen de winkel naast ons vrij kwam hebben we niet geaarzeld en besloten daar een slagerij voor grotere hoeveelheden te beginnen. Uiteraard zoals men van ons gewend is, authentiek halal vlees’, legt Rachid uit.

Lees ook:
Halal-vlees kracht verspaleis Huizen (12 februari 2010)
Drukte bij slager vanwege offerfeest (1 december 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Halal-vlees

Reageer op dit artikel