nieuws

Halal-vlees kracht Verspaleis Huizen

Slagersnieuws

HUIZEN – Altijd vers en goed betaalbaar. Onder dit motto openden Rachid Benbouker en Mohammed Abdolmalki deze week het Verspaleis Huizen. Klanten kunnen hier terecht voor halal-vlees, verse groente en diverse belegde broodjes.

Halal-vlees kracht Verspaleis Huizen

HUIZEN – Altijd vers en goed betaalbaar. Onder dit motto openden Rachid Benbouker en Mohammed Abdolmalki deze week het Verspaleis Huizen. Klanten kunnen hier terecht voor halal vlees, verse groenten en diverse belegde broodjes.

Volgens Benbouker, eveneens eigenaar van de naastgelegen pizzeria Domino’s, reageren de mensen een week na de opening enthousiast. ‘Dit pand stond jaren leeg en dat maakte de entree van het winkelcentrum er niet mooier op. Daarnaast zijn ze blij met een nieuwe winkel voor halal-vlees, betaalbare groente en belegde broodjes,’  laat hij de regionale krant Vecht-Journaal weten.

Het pand werd door de twee ondernemers in tweeën opgedeeld met aan de voorzijde de broodjeszaak en daarachter de groente- en vleeshandel. Voor de dagelijkse aanvoer van groente en vlees gaan Benbouker en Abdolmalki zelf naar de veiling.

Het vleesaanbod bestaat uit lams-, kalfs-, kip- en rundvlees, allemaal halal. 

Lees ook:
Drukte bij slager vanwege offerfeest (1 december 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Halal-vlees

Reageer op dit artikel