nieuws

Grote brand bij slager Van de Weg

Slagersnieuws

GENEMUIDEN – De bovenverdieping van slagerij Van de Weg aan de Westerkade in Genemuiden is zaterdagochtend volledig uitgebrand.

Grote brand bij slager Van de Weg

GENEMUIDEN – De bovenverdieping van slagerij Van de Weg aan de Westerkade in Genemuiden is zaterdagochtend volledig uitgebrand.

Rond kwart voor zes rukte de brandweer met groot materiaal uit, maar kon niet voorkomen dat het pand in vlammen opging. Naastliggende panden liepen rook en waterschade op. Bij het blussen kreeg de brandweer van Genemuiden steun van korpsen uit Kampen en Hasselt. Rond acht uur was de brand geblust.

Over de oorzaak van de felle vuurzee is nog niets bekend, anders dan dat de brand ontstond op de bovenverdieping waar de Keurslagerswinkel opslagruimte en een kantine voor winkelpersoneel had ingericht.

Klik hier voor een foto-verslag
 

Reageer op dit artikel