nieuws

Groene Weg betreurt sluiten slagerij Loosdrecht

Slagersnieuws

LOOSDRECHT – Met ingang van 1 januari 2009 sluit De Groene Weg (franchiseketen van biologische slagerijen) van Jeroen Keizer aan de Nootweg in Loosdrecht definitief haar deuren. Er wordt plaats gemaakt voor een nieuw winkelcentrum met bovengelegen appartementen.

Groene Weg betreurt sluiten slagerij Loosdrecht

LOOSDRECHT – Met ingang van 1 januari 2009 sluit De Groene Weg (franchiseketen van biologische slagerijen) van Jeroen Keizer aan de Nootweg in Loosdrecht definitief haar deuren. Er wordt plaats gemaakt voor een nieuw winkelcentrum met bovengelegen appartementen.

De bestaande vestiging van de slagerij past niet in het totale bouwplan en de bijbehorende worstmakerij zou voor overlast kunnen gaan zorgen. Sedert 12 jaar exploiteert Jeroen Keizer met succes een De Groene Weg slagerij. In 2001 is er flink geïnvesteerd in modernisering en uitbreiding van de worstmakerij, van waaruit een groot aantal biologische speciaalzaken wordt beleverd. Jarenlange onderhandelingen met projectontwikkelaar en gemeente hebben uiteindelijk geleid tot een voor alle partijen goede regeling. Deze regeling maakt het mogelijk de productie van vleeswaren elders onder te brengen en alle medewerkers een alternatieve functie aan te bieden. Jeroen Keizer blijft werkzaam in de biologische vleessector.

De Groene Weg Franchise organisatie staat geheel achter de beslissing, maar betreurt het uiteraard een slagerij uit haar bestand te moeten missen. De Groene Weg blijft streven naar uitbreiding van een tot twee winkels per jaar tot dat een landelijke dekking gerealiseerd is. Zo zijn er dit jaar nieuwe vestigingen geopend in Assen en Deventer en worden er oriënterende gesprekken gevoerd voor openingen in 2009. Interesse?: kijk op www.degroeneweg.nl
 

Reageer op dit artikel