nieuws

Goorse burger wil slagerij

Slagersnieuws

GOOR – De Goorse bevolking wil graag een ambachtelijke slager in het stadshart.

Goorse burger wil slagerij

GOOR – De Goorse bevolking wil graag een ambachtelijke slager in het stadshart.

Een enquête van ondernemersvereniging Goor Collectief via internet en tijdens het Bigband Festival wees uit dat 14% van de meer dan 850 respondenten wil dat een slager zich vestigt in Goor. 10% wil dat er meer modezaken komen en opvallend daarbij is dat de komst van een lingeriezaak het meest zal worden gewaardeerd.

Ook gewenst zijn een hotel, een telecomwinkel, cd-zaken, een muziekwinkel en een fotohandel. Op dinsdag 18 mei is een informatieavond voor mensen die een zaak willen openen in het Goorse centrum. Goor Collectief gaat met de uitkomsten van het onderzoek actief ondernemers benaderen om zich in Goor te vestigen.

Lees ook:

Januari moeilijke maand speciaalzaken (16 maart 2010)
Omzet detailhandel lager (12 februari 2010)
Omzetdaling slagerijen en poeliers (22 januari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer cijfers over slagerijen

Reageer op dit artikel