nieuws

Goed jaar voor Gelderse Slagers Kombinatie

Slagersnieuws

ZEVENAAR – De G.S.K. (Gelderse Slagers Kombinatie) heeft een goed jaar achter de rug. G.S.K. realiseerde een totale jaarbonus van maar liefst 5,8%, die de leden op hun inkoop in mindering konden brengen.

Goed jaar voor Gelderse Slagers Kombinatie

ZEVENAAR –  De G.S.K. (Gelderse Slagers Kombinatie) heeft een goed jaar achter de rug. G.S.K. realiseerde een totale jaarbonus van maar liefst 5,8%, die de leden op hun inkoop in mindering konden brengen.

Er heerste een positieve stemming tijdens de jaarvergadering van de Coöperatieve Vereniging Gelderse Slagerscombinatie U/A in Bathmen. Ook omdat het aantal leden steeg naar 186. Een stijging van 10.8%. Voor het dertiende jaar op rij steeg ook de gezamenlijke omzet (+18.9%) en ook de bonusuitkeringen bleven met een stijging van ruim 19.5% niet achter. Opnieuw maakte de G.S.K. haar intentie om de inkoop van de aangesloten leden zo efficiënt, goedkoop en voordelig mogelijk te laten verlopen, waar.

Jubileum

Om de organisatie meer te profileren richting de Nederlandse slagers wordt de website www.gelderseslagerskombinatie.com per 3 mei 2009 aangepast en geeft dan een duidelijk beeld van de mogelijkheden die de G.S.K. aan haar leden biedt. Op 2 mei 2009 viert de G.S.K. het 35-jarig jubileum. Van deze gelegenheid wordt gebruik gemaakt om een nieuwe naam en een nieuw logo van de coöperatie te onthullen.

Het bestuur is optimistisch over de toekomst ondanks de mondiale crisis die ook voor de aangesloten leden zal leiden tot resultaten die onder druk komen te staan. Voorzitter Gerard Lautenschutz gaat zich de komende tijd richten op de toeleveranciers en Tonnie Jansen (foto) zal zich uitsluitend bezig houden met de aanwas van nieuwe leden. Tijdens de jaarvergadering sprak men de intentie uit het aantal leden in 2009 substantieel te laten groeien. Gerard Lautenschutz (voorzitter) en Bennie Sieverink (secretaris), werden voor een periode van drie jaar herbenoemd. Als nieuw bestuurslid is Frans Postma uit Bennekom gekozen.

 

Reageer op dit artikel