nieuws

G&M haalt bloot tóch van auto’s

Slagersnieuws

BÖNNIGHEIM – De Duitse vleesgroothandel G&M Fleischwaren haalt de afbeelding van een naakte vrouw van het wagenpark af. Het bedrijf is geschrokken van de ophef in de media over de reclame.

G&M haalt bloot tóch van auto’s

BÖNNIGHEIM – De Duitse vleesgroothandel G&M Fleischwaren haalt de afbeelding van een naakte vrouw van het wagenpark af. Het bedrijf is geschrokken van de ophef in de media over de reclame.

G&M was door de Duitse reclamecodecommissie op de vingers getikt omdat vrouwen in de reclame vergeleken zouden worden met vers vlees. Het bedrijf weigerde eerder de afbeelding van de auto’s te verwijderen, maar haalde wel het stempeltje van de arm van de vrouw, waarop stond ‘Gecontroleerde kwaliteit G&M’.
In een verklaring die inmiddels op de website van het bedrijf staat, is te lezen dat G&M alsnog de reclame van de auto’s haalt en ook van de website (die vorige week nog onder constructie was). G&M biedt ‘excuses aan, aan iedereen die aanstoot heeft genomen aan de reclame’.
 

Reageer op dit artikel