nieuws

GIBO Groep Bedrijvenbeurs voor slagers

Slagersnieuws

ARNHEM – De nieuwe GIBO Groep Bedrijvenbeurs maakt vraag en aanbod van bedrijven voor ondernemers in de slagersbranche inzichtelijk.

GIBO Groep Bedrijvenbeurs voor slagers

ARNHEM – De nieuwe GIBO Groep Bedrijvenbeurs maakt vraag en aanbod van bedrijven voor ondernemers in de slagersbranche inzichtelijk.

De GIBO Groep Bedrijvenbeurs is een effectieve manier om digitaal te zoeken in het aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven van de GIBO Groep. Via een betrouwbare (en desgewenst ook anonieme) weg kunnen bedrijfsprofielen geraadpleegd en/of geplaatst worden. Op deze manier krijgt de slager op een eenvoudige manier inzicht in de mogelijkheden.

Al naar gelang de wensen kan gekozen worden uit twee mogelijkheden om gebruik te maken van de GIBO Groep Bedrijvenbeurs: een basis of uitgebreid pakket. Accountancyklanten van de GIBO Groep/ GIBO CAD kunnen het basispakket van de Bedrijvenbeurs nu een half jaar gratis proberen.

Voor meer informatie kijk op www.gibogroep.nl/bedrijvenbeurs.

Lees ook:
MKB-ondernemers gematigd positief (23 december 2008)

Reageer op dit artikel