nieuws

‘Gevolgen kredietcrisis slagers nihil

Slagersnieuws

DELFT – De gevolgen die versondernemers zullen hebben van de internationale kredietcrisis zijn nihil. Dat is de verwachting van MKB Nederland.

‘Gevolgen kredietcrisis slagers nihil

DELFT – De gevolgen die versondernemers zullen hebben van de internationale kredietcrisis zijn nihil. Dat is de verwachting van MKB Nederland.

Op de vraag wat slagers van de internationale kredietcrisis gaan merken antwoordt Lia Smit beleidssecretaris bij het MKB: ‘Zoals de situatie nu is, zal de schade beperkt blijven. Het belangrijkste voor versondernemers is de vraag hoe de consument reageert. Je kunt je voorstellen dat mensen minder snel geld uitgeven en minder luxe producten kopen. Maar dat hoeft ook niet, want de werkloosheid is nog steeds historisch laag. Ik verwacht dan ook dat de versondernemer niet slechter wordt van de situatie. Mensen moeten toch eten. Een voorspelling is in deze tijd echter moeilijk te geven omdat de markt erg onrustig is, maar zoals de situatie nu is zal de schade beperkt zijn.’

 

Reageer op dit artikel