nieuws

Gerrit Poortman gaat contacten in de branche missen

Slagersnieuws

NIJKERK – Na bijna 40 jaar Bakkersbelang neemt Gerrit Poortman op 1 juni afscheid. Ook in de slagersbranche was hij geen onbekende.

Gerrit Poortman gaat contacten in de branche missen

NIJKERK – Na bijna 40 jaar Bakkersbelang neemt Gerrit Poortman op 1 juni  afscheid. Ook in de slagersbranche was hij geen onbekende.

Poortman begon zijn carrière bij Bakkersbelang – het bedrijf is gespecialiseerd in verzekering en financiering van ondernemingen – als inspecteur in Overijssel en de Achterhoek. Hij bezocht zowel bakkers als slagers. Na een aantal jaren werd ‘die vent met de snor’ aangesteld als hoofdinspecteur voor Noordoost-Nederland. Doordat er in die tijd ook nog actief werd bemiddeld bij aan- en verkoop van bakkerijen, werd de hoofdinspecteur van West-Nederland landelijk actief als makelaar en zo gingen de provincies Noord- en Zuid- Holland en Utrecht ook tot het rayon van Gerrit Poortman behoren. Invoering van de definitieve brandverzekeringsvorm met vaste taxatie betekende de laatste vijftien jaar veel avonden op pad om in het hele land presentaties over dit onderwerp te houden.

Poortmans kracht lag, zoals hij het zelf zegt in het ‘oplossingen zoeken met de ondernemer aan tafel, om zo het uiteindelijke resultaat te verbeteren’. Met bijzonder veel plezier en een goed gevoel kijkt hij terug op zijn bijna 40 jarige relatie met de twee branches.

 

Reageer op dit artikel