nieuws

Genomineerden Slagerij van Jaar tweede ronde bekend

Slagersnieuws

Ongemeen spannend wordt de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een verkiezing die wordt georganiseerd door uw vakblad Vleesmagazine. De genomineerden voor de tweede ronde van de verkiezing zijn bekend.

Genomineerden Slagerij van Jaar tweede ronde bekend

Ongemeen spannend wordt de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een verkiezing die wordt georganiseerd door uw vakblad Vleesmagazine. De verkiezing wordt nog spannender dan vorig jaar, toen de verkiezing tot twee punten na de komma werd beslist. 

De eerste ronde is achter de rug en het blijkt dat veel slagersbedrijven op een hoog niveau presteren. Het driekoppig juryteam (Ad van Kasteren, Janine van der Geest en Berdien Spronk) constateert dat veel bedrijven profijt hebben van de waardevolle tips die in voorgaande jaren opgemerkt zijn in het juryrapport.

De slagersbedrijven die niet door zijn naar de tweede ronde hebben het ‘net niet’ gehaald. Dat mag je concluderen na de beoordeling van de jury. Uitschieters naar beneden zijn nauwelijks of niet geconstateerd. Op zich is dat al een voortreffelijke prestatie, een groot compliment voor de deelnemende bedrijven.De tweede ronde vindt plaats in september. Uiteindelijk wordt op 2 november in Amsterdam, in de aanloop naar de VAS, de winnaar van de Slagerij van het Jaar 2011 bekend gemaakt.

 
Details
Het zijn vooral details die hen net niet naar die tweede ronde brachten. Het laten proeven of een wat onduidelijk advies bij de aankoop van een product (dat centraal stond in de eerste ronde), het net niet correct doorvoeren van een formule, de presentatie van de producten in de toonbank, of een te drukke presentatie door geen keuzes durven te maken, zijn een paar van die punten die aandacht vergen. Deze slagers kunnen met de praktische opmerkingen van de jury een aantal verbeterpunten direct doorvoeren. En in feite is dat ook belangrijke winst voor het bedrijf. Het succes zit in de waardevolle details van een onderneming.
 
De slagersbedrijven (in alfabetische volgorde) die voor de tweede ronde zijn genomineerd:
 
Chateaubriand
Heemstede
Culinaire slagerij Wapenaar
Vlaardingen
De Groene Weg Slagerij Bas Derksen
Nijmegen
De Groene Weg Slagerij Ilona van Ree
Deventer
De Groene Weg Slagerij Theo Pronk
Rotterdam
Keurslagerij Antonis
Veldhoven
Keurslagerij Arie Klaver
Schagen
Keurslagerij De Haas
Arnhem
Keurslagerij Frank van der Zande
Halsteren
Keurslagerij Gert Stronkhorst
Uithoorn
Keurslagerij Jacco van Zoonen
Nieuwe Niedorp
Keurslagerij Klaver
Dronten
Keurslagerij Rene Timmers
Den Haag
Keurslagerij Van Hoof,
Udenhout
Keurslagerij Van Linschoten
Rotterdam
Slagerij Funs Rutten
Panningen
Slagerij La Couronne
Philippine

 
» Bekijk hier het routekaartje van de wedstrijd Slagerij van het Jaar 2011

 

Reageer op dit artikel