nieuws

Geertsen Vlees breidt uit

Slagersnieuws

VENLO – Geertsen Vlees heeft afgelopen weekend een extra productiehal (het voormalige pand van Maasland vleeswaren) in gebruik genomen, waarin zij haar etiketteringwerkzaamheden gaat uitvoeren.

VENLO – Geertsen Vlees heeft afgelopen weekend een extra productiehal (het voormalige pand van Maasland vleeswaren) in gebruik genomen, waarin zij haar etiketteringwerkzaamheden gaat uitvoeren.

Door deze capaciteitsvergroting (ruim 30%) wordt de routing in het bedrijf optimaler, en kan Geertsen Vlees beter opereren in de alsmaar groeiende markt van voorverpakken. De directie vertrouwt erop door deze uitbreiding meerdere nieuwe retailers te kunnen gaan bedienen.

Geertsen Vlees is een zelfstandig opererend vleesverwerkings- en verpakkingsbedrijf dat het proportioneren, verpakken en distribueren van vers voorverpakt vlees verzorgt voor slagerijen, retail, en vleeswerkende industrie. Geertsen Vlees verpakt onder andere voor C1000, Jumbo, Spar, Sligro,  van Tol en Coop Supermarkten

 

 

Reageer op dit artikel