nieuws

Geen herbenoeming Ramekers bij PPE

Slagersnieuws

ZOETERMEER – Het bestuur van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) heeft donderdag besloten om verder te gaan met een eigen voorzitter.

Geen herbenoeming Ramekers bij PPE

ZOETERMEER – Het bestuur van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) heeft donderdag besloten om verder te gaan met een eigen voorzitter.

Jos Ramekers (foto), de huidige voorzitter van het PPE, wordt niet herbenoemd. Zijn zittingsperiode loopt eind dit jaar af. Gezien de toekomstige samenwerking van diverse productschappen is een herbenoeming van Ramekers niet opportuun volgens het PPE-bestuur.

Ramekers was tot maart 2008 ook voorzitter van het Productschap Vee en Vlees, maar stapte daar op na wat strubbelingen binnen het bestuur van dat schap. Hij bleef wel aan als voorzitter van het PPE. Een door het PPE-bestuur aangestelde benoemingsadviescommissie zal een profielschets opstellen voor de nieuwe PPE-voorzitter. Aansluitend zal de openbare procedure starten om in die vacature te voorzien.

Meer berichten over Jos Ramekers

Reageer op dit artikel