nieuws

Ganzegat eert slagerspaar tijdens carnavalsbrunch

Slagersnieuws

AARLE-RIXTEL – Betty en Math Swinkels van slagerij Swinkels werden dinsdagochtend bedankt voor hun jarenlange bijdragen aan de Ganzegatse carnavalsbrunch. Dit jaar zorgden zij voor het laatst voor het beleg op de broodjes.

Ganzegat eert slagerspaar tijdens carnavalsbrunch

AARLE-RIXTEL – Betty en Math Swinkels van slagerij Swinkels werden dinsdagochtend bedankt voor hun jarenlange bijdragen aan de Ganzegatse carnavalsbrunch. Dit jaar zorgden zij voor het laatst voor het beleg op de broodjes.

Betty en Math Swinkels werden door de organisatie uitvoerig geëerd, meldt het Eindhovens Dagblad. Zij kregen een mooie foto op linnen gedrukt en het Revue-koor zong speciaal een lied voor hen. Het paar heeft zich trouw ingezet voor de carnavalsbrunch in de vorm van beleg voor op de vele broodjes.

De Ganzegatse carnavalsbrunch in de feesttent van café De Lantaarn in Aarle-Rixtel stond in het teken van een tijdcapsule. Johan Verbakel en Bart Schepers waren de verstrooide professoren die het geheel aan elkaar kletsten met een hoop oud en nieuw gezever en gezwets.

 

Reageer op dit artikel