nieuws

Fresh Rotterdam maakt kans op Expo-jaarprijs

Slagersnieuws

ROTTERDAM – InnoFresh en FreshTec, die samen het versplatform Fresh Rotterdam vormen, zijn genomineerd voor de Nationale Expo-jaarprijs in de categorie ‘beste beurs- en eventconcept business-to-business’.

ROTTERDAM – InnoFresh en FreshTec, die samen het versplatform Fresh Rotterdam vormen, zijn genomineerd voor de Nationale Expo-jaarprijs in de categorie ‘beste beurs- en eventconcept business-to-business’.

Vele jaren is Ahoy organisator geweest van de vakbeurs AGF Totaal. Veranderende marktomstandigheden en integratie binnen de versindustrie hebben Ahoy doen besluiten een nieuwe koers te varen met een nieuw merk: Fresh Rotterdam. Dat meldt Vakblad AGF.
 
Grote eer
Dat dit initiatief direct wordt beloond met een nominatie voor de Expo-jaarprijs is een grote eer, volgens beursmanager Raymond Siliakus. ‘Ik beschouw de nominatie als erkenning voor het feit dat Ahoy Rotterdam de signalen uit de markt op de juiste manier heeft geïnterpreteerd.’
 
Bezoekers zouden volgens Siliakus enthousiast op het nieuwe concept hebben gereageerd. ‘Men was verrast door de presentaties op de beursvloer, de seminars die tijdens Fresh Rotterdam georganiseerd werden en ook de themapaviljoens werden goed beoordeeld.’  De kritische noten die er richting de beurs geuit zijn, worden door de organisatie uiterst serieus genomen. Siliakus: ‘Er zijn natuurlijk altijd dingen die voor verbetering vatbaar zijn. Die dingen zijn wij aan het bijschaven. Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd.’

 

Reageer op dit artikel