nieuws

Fresh Rotterdam geeft totaalbeeld verssector

Slagersnieuws

ROTTERDAM – ‘Verrassend rijk aan nieuwe producten en technologieën’. Dat belooft Exhibition Manager Raymond Silliakus over Fresh Rotterdam 2009.

Fresh Rotterdam geeft totaalbeeld verssector

ROTTERDAM – ‘Verrassend rijk aan nieuwe producten en technologieën’. Dat belooft Exhibition Manager Raymond Silliakus over Fresh Rotterdam 2009.

Fresh Rotterdam, het versplatform dat van 21 tot en met 23 september in Ahoy Rotterdam de twee vakbeurzen InnoFresh en Fresh Tec huisvest, staat voor een totaalbeeld van wat er in de verssector gebeurt, van produceren tot consumeren. Zo hebben 17 ondernemers uit de foodsector een ontdekkingsreis gemaakt door Europa en laten de bezoeker van Fresh Rotterdam hun avonturen meebeleven in de Trendtour Puur Ontdekken. Van de opkomende Scandinavische keuken naar de Italiaanse passie voor pasta’s tot aan de exotische mix van kleuren, geuren en beleving uit Marrakech. Op maandag 21 september wordt Fresh Rotterdam officieel geopend met de presentatie van de Vers Top 100 editie 2009.

Op de beursvloer van Fresh Rotterdam vinden vele activiteiten plaats, waaronder kookdemonstraties, proeverijen, de SVO Verswedstrijden, de Verkiezing van de Beste Groenteman van Nederland 2009 en de Nationale Verskampioenschappen. Ook worden er diverse interessante congressen, workshops en netwerkborrels georganiseerd. Voor info en openingstijden Fresh Rotterdam: www.freshrotterdam.nl

Meer berichten over Fresh Rotterdam

 

Reageer op dit artikel