nieuws

Fred Kamphuis wordt scharrelslager

Slagersnieuws

APELDOORN – Het wild in zijn vitrine struinde naar hartelust rond in de bossen en op de velden. Binnenkort heeft ook het overige aanbod in zijn slagerswinkel aan de Zwolseweg de nodige vrijheid gekend.

Fred Kamphuis wordt scharrelslager

APELDOORN – Het wild in zijn vitrine struinde naar hartelust rond in de bossen en op de velden. Binnenkort heeft ook het overige aanbod in zijn slagerswinkel aan de Zwolseweg de nodige vrijheid gekend.

Vanaf 1 september is Fred Kamphuis scharrelslager.Het wild koopt hij rechtstreeks van de Veluwse jagers en is dus amper te vergelijken met het Nieuw-Zeelandse stukje hertenvlees in de supermarkt. De dieren die hij verwerkt hebben dan ook een goed leven achter de rug, weet hij.

Nadat klanten steeds meer interesse begonnen te tonen naar de achtergrond van niet alleen het wild maar ook het andere vlees, besloot Kamphuis de knop om te zetten en helemaal op de scharreltoer te gaan.

Lees hier het hele artikel in De Stentor

Lees ook:
Scharrelslager Van der Geest tijd vooruit (15 juli 2010)
Slager Hartevelt bestaat 30 jaar (20 januari 2010)
Scharrelslager: vlees voor iedere gelegenheid (15 juli 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over scharrelslagers

 

Reageer op dit artikel