nieuws

Franse boeren bezoeken slager Wapenaar

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Vijftien Franse boeren brengen donderdag 7 april een werkbezoek aan Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen.

VLAARDINGEN – Vijftien Franse boeren brengen donderdag 7 april een werkbezoek aan Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen.

De boeren, aangesloten bij de coöperatie France Limousin, bezoeken de slagerij om te zien hoe ‘hun’ vlees verwerkt en bereid wordt. Vorig jaar bezocht Meesterslager Arno Wapenaar enkele boerderijen in de Franse streek Limousin om te zien waar de oorsprong ligt van het kwaliteits-scharrelvlees dat in de twee filialen van het Vlaardingse familiebedrijf wordt verkocht. 

Scharrelvlees 
Het scharrelvlees van France Limousin is al jaren een begrip in de toonbank en worstmakerij van Culinaire Slagerij Wapenaar. France Limousin staat voor een streng keurings- en controlebeleid dat voldoet aan alle eisen van de EEG. Het stamboekvee wordt op verantwoorde wijze, in alle rust en in een schone omgeving grootgebracht.

Tijdens het bezoek van de boeren zal Slagerij Wapenaar de productie van de ‘Hamburger Puur’ laten zien: een burger gemaakt van 100% France Limousin scharrel rundvlees in combinatie met een puur biologische kruidenmix. .

Reageer op dit artikel