nieuws

Foodweek en Slavakto samen in Jaarbeurs

Slagersnieuws

UTRECHT – Van 28 tot en met 30 september staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van food. Dan vindt Food Week 2009 plaats, dé vakbeurs voor de foodretailsector. In Hal 1 wordt de Slavakto gehouden.

Foodweek en Slavakto samen in Jaarbeurs

UTRECHT – Van 28 tot en met 30 september staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van food. Dan vindt Food Week 2009 plaats, de vakbeurs voor de foodretailsector. In Hal 1 wordt de Slavakto gehouden.

Gelijktijdig met Food Week organiseert het bestuur van Slavakto in hal 1 van Jaarbeurs Utrecht en onder eigen identiteit de beurs Slavakto 2009, gericht op vlees, vleeswaren, wild en gevogelte. Door deze samenwerking kunnen retailers binnen de foodbranche op één centrale plek en op één moment in het jaar kennis maken met laatste ontwikkelingen, trends en smaken uit de gehele foodmarkt.

Brood en banket

Bezoekers kunnen op de beursvloer verder kennis maken met leveranciers van onder andere brood & banket, zuivel & eieren, kaas, AGF, vis, biologische (vers)producten, diepvries producten, ontbijtproducten, koffie & thee, dranken, soepen & sauzen, pasta en rijst, verse en gekoelde kant-en-klaar maaltijden, koekjes & snacks, delicatessen, techniek & inrichting, automatisering & ICT, supermarktorganisaties, huishoud, verzorging en non-food. De thema’s biologisch, regionaal en internationaal zijn de belangrijkste pijlers tijdens de beurs. In verschillende paviljoens worden authentieke internationale en regionale producten en het biologische assortiment gepresenteerd, waardoor de bezoeker op de beurs gemakkelijk de weg naar deze producten vindt.

Bezoekers hebben gratis toegang tot Food Week als ze zich registreren via www.foodweek.nl. Ze ontvangen hun toegangsbadge uiterlijk een week voor beurs in de brievenbus. Met hun toegangsbadge voor Food Week hebben bezoekers ook gratis toegang tot Slavakto. Food Week 2009 vindt plaats van 28 tot en met 30 september in hal 2 en 3 van Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden van Food Week zijn op maandag 28 september van 13.00 tot 22.00 uur, op dinsdag 29 september van 11.00 tot 22.00 uur en op woensdag 30 september van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.foodweek.nl.
 

Reageer op dit artikel