nieuws

Food Processing & Partners breidt rolladeconcept uit

Slagersnieuws

WOLVEGA – Food Processing & Partners produceert onder meer gebraden rollades. De toename van het aantal verkooppunten heeft geleid tot een uitbreiding van de commerciële afdeling.

WOLVEGA – Food Processing & Partners produceert onder meer gebraden rollades. De toename van het aantal verkooppunten heeft geleid tot een uitbreiding van de commerciële afdeling.

Food Processing & Partners is, sinds haar oprichting in 1999, actief op de markt voor vleeswaren- en vleesproducten. De afnemers zijn voornamelijk levensmiddelenproductiebedrijven. Johan Smit is verantwoordelijk gesteld voor het relatiebeheer en uitbreiding van de distributie voor het rolladeconcept. Smit heeft zich de afgelopen 19 jaar specifiek gericht op rollades en leverworstartikelen.

Om de lange termijnstrategie te waarborgen richten Peter van Kruijsdijk en Peter van den Berg zich op levensmiddelenproductiebedrijven met een sterke focus op innovatie. Van den Berg als ambassadeur voor de strategische innovaties en Van Kruijsdijk voor de acquisitie en relatiebeheer voor de industriële accounts.
 

Reageer op dit artikel