nieuws

Food hardste groeier Hema

Slagersnieuws

AMSTERDAM – De verkoop van etenswaren wordt steeds belangrijker voor Hema.
Dat zegt Hema-baas Ronald van Zetten in een interview met De Pers.

Food hardste groeier Hema

AMSTERDAM – De verkoop van etenswaren wordt steeds belangrijker voor Hema.
Dat zegt Hema-baas Ronald van Zetten in een interview met De Pers.

‘We hebben de prijzen van onze etenswaren op een gegeven moment verlaagd en het assortiment vernieuwd. Je merkt, hoewel we natuurlijk veel kleiner zijn dan Albert Heijn, dat we daar nu het hardst groeien. Voedsel is een belangrijk deel van onze omzet.’

Profiteren
Van Zetten zegt daarnaast dat de recessie voordelig uitpakt voor Hema. ‘Wij profiteren van de kredietcrisis. Alle lagen van de bevolking komen bij ons en niet iedereen wordt natuurlijk even hard geraakt door de crisis. Ook zijn we door de jaren heen hipper geworden, waardoor we nieuwe klanten hebben gekregen. Daarnaast hebben we onze prijzen altijd laag gehouden. Daardoor is het business as usual.’
 

Reageer op dit artikel