nieuws

Filiaal voor Stefan Bles uit Wehl

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Slager Stefan Bles uit Wehl opent op 1 september een filiaal in het winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem.

SLAGERSWERELD – Slager Stefan Bles uit Wehl opent op 1 september een filiaal in het winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem.

Bles: ‘We zijn nu heel druk met de voorbereidingen. We kijken bij collega’s naar winkelinterieurs en dergelijke. Het is een grote stap voor ons. Van één naar twee winkels! In eerste instantie wordt het een kopie van onze winkel in Wehl, maar met anders accenten in het assortiment. In dat winkelcentrum zitten ze te springen om een goede slager. Die zit er gewoon niet. In heel Doetinchem zit nog maar één slager. En dat is ook nog eens aan de andere kant van de stad.’ Doetinchem heeft 56.700 inwoners.

Mankracht
Bles kan de productie voor twee winkels aan. ‘Dan praat ik over onze apparatuur en de werkruimte. Qua mankracht moeten we meer uren inzetten natuurlijk. Hoe dat er precies uit gaat zien, moeten we nog bekijken.’
Stefan Bles werd in maart tijdens de Slavakto kampioen met zijn gehaktballen.

Reageer op dit artikel