nieuws

Felix Wilbrink en Gilles van Dalen openen Slavakto

Slagersnieuws

UTRECHT – Culinair journalist Felix Wilbrink (foto) van de Telegraaf en Slavakto-voorzitter Gilles van Dalen openen de Slavakto op maandag 28 september. Wilbrink reikt de Gouden Slagersring uit.

Felix Wilbrink en Gilles van Dalen openen Slavakto

UTRECHT – Culinair journalist Felix Wilbrink (foto) van de Telegraaf en Slavakto-voorzitter Gilles van Dalen openen de Slavakto op maandag 28 september. Wilbrink reikt de Gouden Slagersring uit.

Tijdens de Slavakto van 28 tot en met 30 september in de Utrechtse Jaarbeurs worden veel meer winnaars in het zonnetje gezet. Het programma van de diverse prijsuitreikingen: Op maandag 28 september om 13.00 uur (direct na officiële opening) is de uitreiking van de Gouden Slagersring op het Slavaktoplein. Op dinsdag 29 september om 16.00 uur is het de beurt aan de diverse winnaars van de Young Butcher’s Competition. Ook zij ontvangen de bekers op het Slavaktoplein. Dinsdagavond om 20.00 uur is bekend wie Culinaire Slagerij Wapenaar opvolgt als ‘Slagerij van het Jaar’. Ook hier is het Slavaktoplein het decor voor de prijsuitreiking. Woensdag 30 september om 13.00 uur wordt bekendgemaakt wie de Internationale Slavakto Vakwedstrijden en de Chris Keijzer Bokaal (beste paardenworst) hebben gewonnen, eveneens op het Slavaktoplein. Woensdag 30 september tenslotte om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de Industrial Convenience and Meatproducts Contest op het Food Match Point Paviljoen.

Meer berichten over de Slavakto

 

Reageer op dit artikel