nieuws

Feest om geboorte ‘prins

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Het is feest bij Slagerij Lunenborg in Elim. De hele winkel is oranje versierd. Niet om de geboorte van het derde prinsesje van Maxima en Prins Willem Alexander te vieren, maar vooral vanwege de geboorte van zijn eigen kind: een jongetje.

SLAGERSWERELD – Het is feest bij Slagerij Lunenborg in Elim. De hele winkel is oranje versierd. Niet om de geboorte van het derde prinsesje van Maxima en Prins Willem Alexander te vieren, maar vooral vanwege de geboorte van zijn eigen kind: een jongetje.

De Drenthse slager is namelijk op dezelfde dag vader geworden als het koninklijke echtpaar. Reden voor de trotse ouder om uit te pakken. Naast een versierde winkel houdt de slager volgende week actie met de ‘babyburger.’ ‘Ook delen we beschuit met muisjes uit. De mensen hadden het in het begin niet door dat het om ons eigen kind ging, maar dat verandert volgende week wel als we beginnen met de actie.’

Reageer op dit artikel