nieuws

Erwin van den Beuken presenteert LVK-burger

Slagersnieuws

MEIJEL – Erwin van den Beuken presenteert de LVK-burger. Drie medewerkers van de Keurslager zijn met het liedje ‘Traone op min wange’ doorgedrongen tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Erwin van den Beuken presenteert LVK-burger

MEIJEL – Erwin van den Beuken presenteert de LVK-burger. Drie medewerkers van de Keurslager zijn met het liedje ‘Traone op min wange’ doorgedrongen tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Vriendengroep De Bubs heeft de halve finale van het LVK weten te bereiken en het is voor het eerst dat een afvaardiging uit Meijel dit redt. Drie leden van De Bubs zijn werkzaam bij Erwin van den Beuken. Reden voor de slager om hierop in te spelen.

Het vleesproduct is gemaakt van vers gekruid varkens- en rundergehakt, vermengd met 3 kleuren paprika (rood, geel en groen). ‘Daarna omgevormd tot een schijf in de vorm van een bloem, die staat voor plezier en feest,’ laat de slager weten. 

De Stichting Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) organiseert jaarlijks de wedstrijd voor Limburgse vastelaovesleedjes, waar (carnavals) verenigingen zich voor in kunnen schrijven.

 

Reageer op dit artikel