nieuws

Erik van Rooijen neemt slagerij Postma over

Slagersnieuws

BENNEKOM – Slager Erik van Rooijen (foto) uit Lunteren neemt de slagerij van Frans en Ans Postma uit Bennekom over.

Erik van Rooijen neemt slagerij Postma over

BENNEKOM –  Slager Erik van Rooijen (foto) uit Lunteren neemt de slagerij van Frans en Ans Postma uit Bennekom over.

Vijf jaar geleden had Van Rooijen een aanbod om de zaak over te nemen al eens bij slager Postma neergelegd. Het was op dat moment echter te vroeg. Nu kwam Frans Postma zelf met het overnameverzoek en voor Keurslager Erik van Rooijen, die samen met zijn broer Evert een slagerij in Lunteren runt, een ‘mooie kans’. ‘Bennekom is een mooi dorp. Het geboortedorp van mijn moeder. Evert blijft de scepter zwaaien in Lunteren en ik word verantwoordelijk voor de Bennekomse vestiging. Evert zal vanuit Lunteren een deel van de worstproductie voor mijn slagerij verzorgen, maar het zijn en blijven twee gescheiden bedrijven.’  

De Keurslagerij in Lunteren floreert. Vorig jaar verbouwden Erik en Evert van Rooijen de slagerij in hun woonplaats rigoureus. En een hagelnieuwe pekelinjector en twee steamers gaven de productie een kwaliteitsimpuls. ‘Al sta je midden in de woestijn, wanneer het vlees goed is, komen de klanten. Dan is een A-locatie van ondergeschikt belang,’ lieten Erik en Evert van Rooijen Slagerswereld.nl destijds weten. Erik wil dat ook in Bennekom aantonen.

Op vrijdag 27 februari nam het echtpaar Postma, na 36 jaar, afscheid van de klanten. Na een kleine verbouwing is vanaf donderdag 5 maart Keurslagerij van Rooijen geopend. De medewerkers blijven dezelfde.
 

Reageer op dit artikel