nieuws

Erespeld voor slager Ben Res

Slagersnieuws

HOOFDDORP – Burgemeester Theo Weterings heeft zaterdag de gemeentelijke erespeld uitgereikt aan Ben Res van de gelijknamige Keurslagerij in winkelcentrum Skagerhof.

HOOFDDORP – Burgemeester Theo Weterings heeft zaterdag de gemeentelijke erespeld uitgereikt aan Ben Res van de gelijknamige Keurslagerij in winkelcentrum Skagerhof.

Res heeft zich als ondernemer, Res Keurslagerij, dertig jaar geleden gevestigd in winkelcentrum Skagerhof in Hoofddorp. Sinds 25 jaar is hij als penningmeester bestuurlijk actief bij Winkeliersvereniging Skagerhof. Naast de praktische gang van zaken in het winkelcentrum, die een dagelijks bestuur van een winkeliersvereniging bezig houdt, heeft Res zich ingezet voor uiteenlopende activiteiten.

Gedurende het jaar worden door het bestuur, onder wie Res, verschillende activiteiten georganiseerd: Koninginnedag en Sinterklaasfeest, muziekfestivals, mini-kermis / clownacts, braderieën, sportactiviteiten voor de jeugd, activiteiten in samenwerking met de wijkraad en verpleeghuis Bornholm. Res is hierbij altijd een goede initiator geweest.
 

Reageer op dit artikel