nieuws

Elfstedenbarbecuetocht Friesche Ambachtelijke Slagers

Slagersnieuws

LEEUWARDEN – Slagers kunnen maandag 16 juni meevaren met de Friesche Ambachtelijke Slagers (FAS). Het betreft een informatieve ‘elfstedentocht’ waar informatie wordt verstrekt over de basiskunst van het barbecuen.

Elfstedenbarbecuetocht Friesche Ambachtelijke Slagers

LEEUWARDEN – Slagers kunnen maandag 16 juni meevaren met de Friesche Ambachtelijke Slagers (FAS). Het betreft een informatieve ‘elfstedentocht’ waar informatie wordt verstrekt over de basiskunst van het barbecuen.

Er worden diverse barbecuespecialiteiten geserveerd en iedereen kan zelf ook aan de slag. Voor degenen die meevaren ligt het boek ‘De basiskunst van het Barbecuen’ klaar.  De FAS organiseert deze tocht in samenwerking met de Dutch Barbecue Association (DBA).

De FAS wil dit jaar de promotie naar de consument groots aanpakken. Het actief voeren van campagnes, prominent aanwezig zijn op belangrijke Friese gebeurtenissen, een eigen internetsite, het uitgeven van een eigen magazine, de organisatie van een Friesche Elfsteden Barbecue, diverse bijeenkomsten en presentaties zijn enkele in het oog springende activiteiten.
 

Reageer op dit artikel