nieuws

Eerste scores vakwedstrijden Slavakto bekend

Slagersnieuws

UTRECHT – Stichting Slavakto heeft de scores bekendgemaakt van producten die de slagers instuurden.

Eerste scores vakwedstrijden Slavakto bekend

UTRECHT – Stichting Slavakto heeft de scores bekendgemaakt van producten die de slagers instuurden.

Hoewel de rubriekswinnaars en andere winnaars van diverse wedstrijden pas tijdens de prijsuitreikingen later op de dag en de komende dagen openbaar gemaakt worden, staan veel individuele scores nu online. 

De scores:

Senioren (rubrieken A en B)

Junioren (rubrieken A en B)

Sier- en pronkstukken

Industrial Convenience and Meatproducts Contest

‘Over het algemeen waren de inzendingen van bijzonder hoge kwaliteit. Er zijn veel innovatieve producten ingeleverd. Opvallend was dat veel ambachtelijke producten in natuurdarm zijn gestopt. Die verdienen een pluspunt,’ aldus juryvoorzitter Paul van Trigt in Hal 1 van Jaarbeurs Utrecht.

Recordaantal

Voor de Slavakto Vakwedstrijden hadden zich 460 deelnemers gemeld, waarvan 36 junioren, meldt de organisatie. Gezamenlijk leverden zij 2.250 producten in. Tel daarbij op bijna 300 producten, die door 40 industriegerelateerde bedrijven zijn ingezonden en het totaal aantal producten bedraagt 2.500. Een recordaantal. Voor de Gouden Slagersring, bedoeld voor de slager die het meest innovatieve slagersproduct instuurt, zijn 64 inzendingen binnengekomen. De prijsuitreiking hiervan is 13.30 uur. De uitslag wordt zo snel mogelijk daarna bekendgemaakt op deze website. 

De Slavakto wordt gehouden van 28 september tot en met 30 september in Jaarbeurs Utrecht.

Meer berichten over Slavakto

Later meer
 

Reageer op dit artikel