nieuws

Ecofields wint Ekoland Innovatieprijs

Slagersnieuws

WEKEROM – Bart en Marina Boon van de firma Ecofields uit Wekerom hebben de innovatieprijs van Ekoland gewonnen tijdens de Biovak in Zwolle, schrijft EdeStad.nl

Ecofields wint Ekoland Innovatieprijs

WEKEROM – Bart en Marina Boon van de firma Ecofields uit Wekerom hebben de innovatieprijs van Ekoland gewonnen tijdens de Biovak in Zwolle.

De jury van de Ekoland Innovatieprijs 2012, bestaande uit Maria van Boxtel, Geertje Schlaman, Jan Spaans, Jan de Veer en Kees van Veluw, beoordeelde de bedrijven op de criteria innovatie, originaliteit, effectiviteit, algemene toepasbaarheid, maatschappelijke acceptatie en duurzaamheid.

‘De innovatie is het succesvol opfokken, afmesten en verkopen van vlees van biologische stiertjes van verschillende biologische melkveehouderijbedrijven in Nederland. Ecofields lost hiermee een al langer bestaand probleem op voor meerdere biologische melkveehouders’, aldus de jury.

Lees hier de volledige conclusie van de jury.
 

Reageer op dit artikel