nieuws

E+ GROEP ook voor slagers en bakkers

Slagersnieuws

HEERHUGOWAARD – De E+ groep, vier weken geleden van start gegaan, ondersteunt bedrijven bij verbetertrajecten. Slagerijen en bakkerijen met minimaal 20 werknemers kunnen aankloppen bij een van de drie bedrijfsadviseurs.

HEERHUGOWAARD  – De E+ groep, vier weken geleden van start gegaan, ondersteunt bedrijven bij verbetertrajecten. Slagerijen en bakkerijen met minimaal 20 werknemers kunnen aankloppen bij een van de drie bedrijfsadviseurs. 

‘We richten ons vooral op de levensmiddelenbranche,’ laat Bauke Bakker, een van de initiatiefnemers, weten. ‘Wanneer bedrijven behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van administratieve huishouding of bezettingsplanning kunnen wij dat verzorgen,’ haalt hij als voorbeelden aan. De E+ GROEP bestaat uit een aantal seniorspecialisten die hun sporen hebben verdiend op het gebied van diverse verbetertrajecten. Zo heeft Paul Damsteen ruim 20 jaar ervaring in de (food) business. Ervaring die hij gebruikt om bedrijven verder te helpen.  

Bakker: ‘De E+ GROEP wil jarenlange ervaring op verschillende, maar elkaar aanvullende gebieden van procesoptimalisatie, combineren tot één product waarmee integrale en blijvende oplossingen voor  aandachtsgebieden binnen organisaties geboden kan worden. Op deze wijze is een multidisciplinaire aanpak  mogelijk.’

Meer informatie: E+ GROEP: 072-5315648/06-10329348
 
 

Reageer op dit artikel