nieuws

Duo neemt slagerij Herman van Rijn over

Slagersnieuws

BERKEL EN RODENRIJS – Slagers Rex Barendregt en Leon van Noordt Wieringa hebben de Keurslagerij van Herman van Rijn (foto) overgenomen.

Duo neemt slagerij Herman van Rijn over

BERKEL EN RODENRIJS – Slagers Rex Barendregt en Leon van Noordt Wieringa hebben de Keurslagerij van Herman van Rijn (foto) overgenomen.

Zij zijn al twaalf jaar het gezicht van de slagerij aan het Westerplein in Berkel Centrum, dus voor de klant zal er niets veranderen. Slechts de naam op de nieuwe luifel – Keurslagerij Lansingerland – geeft aan dat beide slagers er nu de scepter zwaaien. Herman van Rijn streek twaalf jaar geleden neer in het nieuwe deel van het winkelcentrum. Het was, naast die in Rotterdam, zijn tweede zaak. Leon en Rex werkten voorheen al bij Van Rijn en verhuisden mee toen hij zijn pijlen richtte op Berkel Centrum.

‘Vijf jaar geleden stelde ik hen voor in te groeien in het Berkelse bedrijf en daar voelden ze wel voor,’ vertelt Herman aan de De Heraut. ‘We kwamen tot overeenstemming en er werd besloten dat ze de zaak helemaal zouden overnemen. Gezien de ontwikkeling van het centrum hebben ze een mooie toekomst voor zich. Specialisatie, kwaliteit en een ruim aanbod blijven zoals men dat al jaren gewend is, maar alleen de naam is veranderd in verband met de zaak in Rotterdam waar mijn naam boven staat en waar ik me nu helemaal op concentreer. Uiteraard bedank ik alle klanten voor het vertrouwen, maar ik laat de Berkelse zaak met een gerust hart achter aan mijn beide vakkundige opvolgers en de medewerkers.’

 

Reageer op dit artikel