nieuws

Drie slagers in finale SVO-leerbedrijf 2009

Slagersnieuws

HOUTEN – Wie wordt de opvolger van Keurslagerij Van Linschoten uit Rotterdam? SVO heeft de finalisten bekendgemaakt die strijden voor de prijs SVO-leerbedrijf van het jaar. Drie slagers zitten in de finale.

Drie slagers in finale SVO-leerbedrijf 2009

HOUTEN – Wie wordt de opvolger van Keurslagerij Van Linschoten uit Rotterdam? SVO heeft de finalisten bekendgemaakt die strijden voor de prijs SVO-leerbedrijf van het jaar. Drie slagers zitten in de finale.

In de categorie versspeciaalzaak zijn de genomineerden: Slagerij Jan Pinckaers uit Sint Geertruid, La Couronne uit Philippine en Slagerij Wisse uit Meliskerke.

In de categorie supermarkt gaat de strijd tussen C1000 Jansen uit  Hulst en EM-TÉ filiaal Middelburg-Magistraat  in Middelburg. Van der Zee Vleesgrootverbruik uit Emmen, Hilton Meats Zaandam uit Zaandam en W. Heemskerk uit Rijnsburg strijden om de titel in de categorie Industrieel versbedrijf.

SVO
De genomineerden krijgen tussen 17 augustus en 11 september bezoek van de jury. De jury heeft een interview met de praktijkopleider en leerling(en). Bedrijven krijgen onder meer een beoordeling over de opleidingsfaciliteiten en ondersteuning. Iedere categorie kent straks een categoriewinnaar. SVO maakt de categoriewinnaars en de uiteindelijke overall winnaar bekend op 13 oktober.

De verkiezing onderstreept het belang van het leerbedrijf voor het beroepsonderwijs en de branche. SVO draagt de winnaar voor bij de landelijke, overkoepelende verkiezing van het beste leerbedrijf van het jaar 2009.

 

Reageer op dit artikel