nieuws

Dollemansrit eindigt in slagerij

Slagersnieuws

WESTLAND – Een wilde achtervolging waarbij politieagenten een bestelauto op de korrel hadden, eindigde in een slagerij in de Westlandse gemeente De Lier.

Dollemansrit eindigt in slagerij

WESTLAND – Een wilde achtervolging waarbij politieagenten een bestelauto op de korrel hadden, eindigde in een slagerij in de Westlandse gemeente De Lier.

De 26-jarige bestuurder uit Westland belandde vrijdagochtend met zijn wagen middenin het pand van D&D Keurslager, aan de Hoofdstraat in De Lier. De politie sprak van een ravage, meldt Meat & Meal. De agenten wilden de bestelauto in Den Hoorn laten stoppen voor een controle. In plaats van te stoppen ging de bestuurder er met forse snelheid vandoor. Daarbij reed hij in De Lier een 4 meter hoog talud af.

Uiteindelijk ramde de wagen de voorgevel van de Keurslagerij aan de Hoofdstraat en kwam de auto tot stilstand. De man probeerde lopend weg te komen maar werd in de kraag gevat door de politie. Hij had te veel gedronken en drugs gebruikt. Zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Bewoners van de appartementen boven de slagerij moesten de rest van de nacht elders doorbrengen. Ze mogen vermoedelijk later weer naar hun woning terug.

Reageer op dit artikel