nieuws

Dit is ‘m dan… de Hilton Classic (foto’s)

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Dit is ‘m dan. De exclusieve Hilton Classic US burger. Horecaslager Nice to Meat levert de exclusieve hamburger aan álle Hilton Hotels in Europa.

Dit is ‘m dan… de Hilton Classic (foto’s)

AMSTERDAM – Dit is ‘m dan. De exclusieve Hilton Classic US burger. Horecaslager Nice to Meat mag de exclusieve hamburger van Amerikaans rundvlees leveren aan álle Hilton Hotels in Europa.

In totaal gaat het om 182 hotels in 24 landen. Volgens directeur Mikel Pouw van Nice to Meat gaat het op jaarbasis om honderdduizenden hamburgers.

Maïs
De Hilton Classic US burger is een hamburger van 224 gram Black Angus vlees. Het vlees wordt geproduceerd bij het Amerikaanse Creekstone Farms. De runderen krijgen voor de slacht speciale voeding van maïs. De hamburger wordt op een speciale manier gemengd en bevat geen e-nummers en geen kruiden.

Bijzonder is ook dat de hamburger wordt gemaakt uit één stuk vlees, dus geen snippers van diverse delen van het rund.

Kwaliteit
Voor Hilton Hotels is het belangrijk de gasten overal in Europa dezelfde smaak en kwaliteit beleven. Eerder maakte het concern gebruik van lokale horecaslagers. Dit had tot gevolg dat de kwaliteit per regio erg verschilde.

Nice to Meat won na verschillende proefrondes in o.a. Parijs, Praag en Keulen de zware competitie. ‘Iedereen kan 100 lekkere burgers maken, maar 100.000 is een heel ander verhaal’, aldus Pouw trots.
 

Lees ook:
Nice to Meat: 100.000 hamburgers aan Hilton hotels (9 maart 2010)
Nice to Meat belevert ook de luxe Chinees (21 augustus 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Nice to Meat

Reageer op dit artikel