nieuws

Diefstal van bedrijfsbus bij culinair slager

Slagersnieuws

VALKENSWAARD – Slager/traiteur Hans Adriaans uit Valkenswaard baalt als een stekker. Tijdens het verzorgen van een feest in Veldhoven werd in de nacht van zaterdag op zondag zijn bedrijfsbus gestolen. De politie denkt dat de bus door Oost-Europeanen is meegenomen.

VALKENSWAARD – Slager/traiteur Hans Adriaans uit Valkenswaard baalt als een stekker. Tijdens het verzorgen van een feest in Veldhoven werd in de nacht van zaterdag op zondag zijn bedrijfsbus gestolen. De politie denkt dat de bus door Oost-Europeanen is meegenomen.

In de bus lagen een laptop, bedrijfskleding, materiaal en een mobiele telefoon. Maar ook de agenda van de slager met daarin alle afspraken voor de komende maanden. Hij weet nu niet meer wanneer hij afspraken heeft staan, en met wie. Adriaans mist ook de contactgegevens van zijn klanten, dus hij kan niemand waarschuwen. ‘Vandaar dat we Omroep Brabant, TV Tien en het Eindhovens Dagblad hebben ingeschakeld. We willen er zoveel mogelijk bekendheid aan geven, zodat klanten begrijpen waarom we er niet zijn. Mensen verwachten dat ik hun feest kom cateren en ik wil ze waarschuwen.’ De klanten van Adriaans zitten vooral rond Valkenswaard en Veldhoven.

De culinaire slager is bereikbaar op telefoonnummer 040-2046064.
 

Reageer op dit artikel