nieuws

Dertig slagers maken langste rollade

Slagersnieuws

HAARLEM – Dertig slagers doen een recordpoging om ‘De langste rollade ter wereld’ te maken.

Dertig slagers maken langste rollade

HAARLEM – Dertig slagers doen een recordpoging om ‘De langste rollade ter wereld’ te maken.

Ben van den Berg van Postma Vleeswaren in Haarlem organiseert het evenement, dat op 23 december plaatsvindt aan de Haarlemse Grijpensteinweg. Samen met de ambachtelijke slagers wil hij het slagersvak eens extra onder de aandacht te brengen.

De rollade moet ruim over de honderd meter worden om het oude record te verbreken. De actie is ook bedoeld voor de Voedselbank en wordt ingevuld met vele extra activiteiten en een kerstmarkt. Bedrijven die willen deelnemen kunnen contact opnemen met info@b-o-b.nl

 

Reageer op dit artikel