nieuws

De Groene Weg viert triomf met klanten

Slagersnieuws

GROENLO – De Groene Weg slagerijen zijn door het magazine Green.2 uitgeroepen tot de groenste winkelketen van Nederland. Om deze titel met de klanten te vieren, organiseren alle 13 De Groene Weg winkels in juli, augustus en september een Spaar & Win actie voor hun klanten.

De Groene Weg viert triomf met klanten

GROENLO – De Groene Weg slagerijen zijn door het magazine Green.2 uitgeroepen tot de groenste winkelketen van Nederland. Om deze titel met de klanten te vieren, organiseren alle 13 De Groene Weg winkels in juli, augustus en september een Spaar & Win actie voor hun klanten.

Klanten die in de zomermaanden een De Groene Weg winkel bezoeken, kunnen daar sparen voor gratis biologische kruidenplanten. Bij besteding van € 5,00 krijgen klanten een stempel. Uit alle ingevulde en ingeleverde stempelkaarten wordt bovendien per winkel één gelukkige getrokken die de unieke De Groene Weg bakfiets wint. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats in september. Bij iedere De Groene Weg slager zal een bekende plaatsgenoot de trekking van het winnende lot voor zijn of haar rekening nemen. Zo zal minister Cramer van VROM dat doen bij De Groene Weg Arnhem.

‘Hoewel nog niet alle slagerijen vanwege de vakantiesluiting met de Spaar & Win actie gestart zijn, kunnen we de actie nu al een succes noemen’, aldus Frans Witteveen, Franchisemanager van De Groene Weg. ‘De slagers die al gestart zijn, ontvangen veel positieve reacties van klanten. De levering van het aantal plantjes hebben we daarom al moeten versnellen en het aantal is al omhoog gebracht. Uiteindelijk verwachten we in totaal zo’n 15.000 biologische tuinkruidenplantjes weg te geven. We hebben deze actie niet alleen in het leven geroepen om de titel van Groenste winkel te vieren, maar vooral om voor de bij ons aangesloten slagers te zorgen voor een omzetstimulans tijdens de zomerperiode waarin het altijd  wat rustiger is. We merken nu al dat de actie een positieve invloed heeft op het aantal klanten en de volheid van de klanten.

De biologische slagers van De Groene Weg maken zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees.
 

Reageer op dit artikel