nieuws

De Broodzaak maakt meest bijzonder broodje

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Het meest bijzondere broodje van Nederland is van Annette Lekkerkerker van De Broodzaak.

De Broodzaak maakt meest bijzonder broodje

ROTTERDAM – Het meest bijzondere broodje van Nederland is van Annette Lekkerkerker van De Broodzaak.

Zij won de prijs donderdag op de vakbeurs Innofresh. De winnende creatie ‘De wittebroodsweken van bacon & oester’ is een sandwich van vezelrijk witbrood belegd met Bacon Explosie en Oesterblad en balsamicostroop, gedecoreerd met een eetbare orchidee. Annette Lekkerkerker: ‘Ik heb het idee opgedaan tijdens mijn rondreis in Australië, waar men oesters eet met baconsnippers en worcestershire saus (Oysters Kilpatrick)’. De vakjury roemt haar vertaling naar het belegde broodje om het innovatieve karakter, het gebruik van bijzondere ingrediënten en de geweldige smaaksensatie.

 

Reageer op dit artikel