nieuws

COV houdt jaarvergadering

Slagersnieuws

APELDOORN – De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt donderdag 9 februari haar jaarlijkse openbare ledenvergadering.

APELDOORN – De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt donderdag 9 februari haar jaarlijkse openbare ledenvergadering.

Om 16.00 uur zal voorzitter Jos Goebbels van start gaan met de Jaarrede. Daarna volgt een toespraak van Simon Smits, directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen van het Ministerie van EL&I. Trendwatcher Adjiedj Bakas zal de ledenvergadering afsluiten vanaf 17.00 uur.

De vergadering wordt gehouden in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. De deuren zijn open vanaf 15.30 uur. Aanmelden wordt geadviseerd, dat kan door een mail te sturen naar secretariaat@cov.nl.

Reageer op dit artikel