nieuws

Chocotruffels met vlees hit bij mannen

Slagersnieuws

WELLINGTON – De Nieuw-Zeelandse chocolatier Hannah Frederick heeft chocolade truffels ontwikkeld die deels zijn gemaakt van vlees.

Chocotruffels met vlees hit bij mannen

WELLINGTON – De Nieuw-Zeelandse chocolatier Hannah Frederick heeft chocolade truffels ontwikkeld die deels zijn gemaakt van vlees.

Volgens Frederick is de snack heerlijk en uit testen is gebleken dat vooral mannen er geen genoeg van konden krijgen, meldt Meat & Meal. De chocotruffels worden gemaakt van donkere chocolade en hertenvlees en hebben de vorm van kleine worstjes. De lekkernij heeft een zoetige salami nasmaak. Deelnemers aan de New Zealand’s Meat Conference mochten de vleestruffels als eerste proeven. Frederick baarde in Nieuw-Zeeland eerder al opzien door haar zelfbedachte creatie: chocolaatjes met biersmaak.
 

Reageer op dit artikel