nieuws

Chateaubriand in finale beste foodspecialiteitenwinkel

Slagersnieuws

HEEMSTEDE – Chateaubriand uit Heemstede is doorgedrongen tot de finale van de nationale competitie van Nederlands Beste foodspecialiteitenwinkels 2009.

Chateaubriand in finale beste foodspecialiteitenwinkel

HEEMSTEDE – Chateaubriand uit Heemstede is doorgedrongen tot de finale van de nationale competitie van Nederlands Beste foodspecialiteitenwinkels 2009.

Chateaubriand, tweede in de verkiezing Slagerij van het Jaar 2008, moet het opnemen tegen Gastrovino De Hoogheerlijkheid te Oud-Beijerland, Gransjean Wijnen & Delicatessen te Den Haag, Kaatje Jans Krijgsman te Breda en De Ster kaas & culinair te Oirschot.

Ieder jaar doen honderden kaasspeciaalzaken, notenspeciaalzaken en specialiteitenwinkels mee aan de Kwaliteitscertificering Foodspecialiteitenwinkels. De deelnemers zijn bezocht door een vakjury en deze heeft de winkels beoordeeld op assortiment, hygiëne, versheid, winkeluitstraling, verkoopbevordering en vakbekwaamheid. Na de controles krijgt iedere ondernemer een rapport met praktische verbeterpunten.

Op dinsdag 11 november wordt in theater de Flint te Amersfoort de winnaar bekend gemaakt.

 

Reageer op dit artikel