nieuws

Chateaubriand getroffen door brand

Slagersnieuws

HEEMSTEDE – Bij slagerij Chateaubriand aan de Binnenweg in Heemstede heeft zaterdag 24 mei aan het einde van de middag brand gewoed. De brand ontstond door kortsluiting in de koeling.

Chateaubriand getroffen door brand

HEEMSTEDE – Bij slagerij Chateaubriand aan de Binnenweg in Heemstede heeft zaterdag aan het einde van de middag brand gewoed. De brand ontstond door kortsluiting in de koeling.

Marco Kooijman van de slagerij zegt: ‘De brand is ontstaan in de koeltoonbank. Gelukkig konden we het snel inperken door er een blusdeken overheen te gooien. De schade is beperkt gebleven. Het vlees uit de verstoonbank moesten we weggooien, net als alle maaltijden en het vlees dat in het rijpingsmeubel hing. Maandag is de schade direct hersteld zodat we weer verder konden werken. Het is door snel ingrijpen geen grote uitslaande brand geworden.’

Nadat de medewerkers van slagerij Chateaubriand de rook zagen ontstaan, alarmeerden ze wel de brandweer. Deze rukte uit met twee auto’s en een ladderwagen. Ook stond een ambulance stand-by om eventuele slachtoffers hulp te verlenen. Dit bleek echter niet nodig.

 

Reageer op dit artikel