nieuws

Chateaubriand Beste traiteur-slager van het Jaar

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Chateaubriand uit Heemstede is woensdagavond uitgeroepen tot Beste traiteur-slager van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Chateaubriand Beste traiteur-slager van het Jaar

AMSTERDAM – Chateaubriand uit Heemstede is woensdagavond uitgeroepen tot Beste traiteur-slager van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Adele Teekens en Johan van Uden gingen met twee prijzen de deur uit. Ze wonnen de overall-verkiezing (zie elders op deze site) en werden ook uitgeroepen tot beste traiteur-slager van het land.  ‘Zó fijn,’ zei Adele Teekens kort na afloop. ‘We hebben hier zo hard voor gewerkt en dat wordt nu bekroond. Het draait vooral om het met liefde bereiden van producten.’

Topkok Pierre Wind en hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine hebben in de Amsterdamse Borchlandhal de Award uitgereikt aan de eigenaren Adele Teekens en Johan van Uden. De titel Beste Traiteur-Slager is een aparte categorie binnen de verkiezing Slagerij van het Jaar.

Uit het jury-rapport:
‘Doordat Chateaubriand de afgelopen jaren het assortiment heeft uitgebreid met nieuwe hoogwaardige producten zoals kaas, wijn, bijzondere delicatessen en maaltijden, is het bedrijf uitgegroeid tot een exclusieve eetwinkel. Het aanbod veka’s past bij het vestigingspunt, waar meerdere soorten wild en gevogelte in de toonbank te vinden zijn. Er is een gevarieerd assortiment tapas, olijven en andere traiteurspecials. Er wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar kippenvlees en het assortiment salades is met zorg gepresenteerd. Variatie in beleg op broodjes onderscheidt zich van andere broodjesverkooppunten. Het topsegment van de markt wordt goed bediend met de traiteurproducten.’

Een uitgebreid verslag van de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Klik hier voor het dossier Slagerij van het Jaar

 

Reageer op dit artikel