nieuws

Buitenkeuken in plaats van barbecue

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Nederlanders kopen steeds vaker buitenkeukentjes in plaats van de ‘ouderwetse’ barbecue. Het grillen van een stukje vlees of vis op een gewone houtskoolbarbecue lijkt daarmee tot het verleden te gaan behoren.

SLAGERSWERELD – Nederlanders kopen steeds vaker buitenkeukentjes in plaats van de ‘ouderwetse’ barbecue. Het grillen van een stukje vlees of vis op een gewone houtskoolbarbecue lijkt daarmee tot het verleden te gaan behoren.

Volgens Intratuin zijn de luxere modellen van de buitenkeukentjes niet aan te slepen. ‘We zien een echte stijging in de verkoop van de roestvrijstalen verrijdbare modellen’, aldus een woordvoerder. ‘Ook de minikeukentjes met grillplaat en warmhoudplaatje voor de satésaus zijn populair.’

Reageer op dit artikel